Den här bloggen kommer handla om mig Alleborgens Wickevire som till vardags kallas för Wicke. Jag föddes en fredHär kommer jag Wicke i full fart...ag i maj - 21 maj 2010 och har sju syskon. Vad som händer i mitt liv tillsammans med morsan, syrror, husse, matte och lillmattar kommer jag här att berätta om. Det har berättats för mig att jag ska tränas till att bli en stående fågelhund med allround egenskaper, vad det nu betyderObestämdoch det kommer nog finnas ett o annat att förtälja om detta kan jag tänka mig.

Arkiv

» januari 2014 (1)
» november 2013 (1)
» maj 2013 (2)
» april 2013 (1)
» augusti 2012 (1)
» juni 2012 (1)
» maj 2012 (1)
» april 2012 (1)
» mars 2012 (2)
» februari 2012 (1)
» januari 2012 (1)
» december 2011 (3)
» augusti 2011 (1)
» juli 2011 (2)
» juni 2011 (2)
» maj 2011 (5)
» april 2011 (2)
» mars 2011 (2)
» februari 2011 (2)
» januari 2011 (1)
» december 2010 (1)
» november 2010 (3)
» oktober 2010 (1)
» augusti 2010 (8)

visar: arkiv för augusti 2011

fredag 12 augusti

Fullt ös... medvetslös

Det sist nämnda blev jag en måndag för snart två veckor sedan... tror att jag och matte ska åka på något roligt ihop men vart hamnar vi... jo, hos veterinären på Göteborgs Djurklinik. Matte hade beställt tid åt mig då hon tyckt att jag varit stel och lite halt... undra på det efter all cykling med matteTungan ute.

Min veterinär Annika undersöker mig och tycker att jag är en "väldigt cool kille"... hon förvånades över att min puls inte ens steg efter alla undersökningar men jag tror nog att den gjorde det när det var dax att sätta kanyl på mig. Usch... det var inte roligt... drog åt mig tassen så det fick bli två försök men sedan var den på plats. Matte och veterinären hade kommit överrens om att när vi ändå var där så skulle jag höftledsröntgas och då måste man ju "sova" men inte som vanligt. I min kanyl får jag något och sedan blir jag trött, trött, trött... iväg bär de mig till röntgenrummet och vad som händer där sedan vet jag inte... men jag hör tillslut mattes röst när hon försöker väcka mig men jag är så trött och vill bara sova mer. Tillslut får matte väckt mig och vi går ut till bilen men jag är trött så matte får lyfta in mig. Till matte sa veterinären att jag hade fina höftleder och hade nog bara träningsvärk efter allt cyklandet... några dagar skulle det ta och sedan skulle matte få svar på mina höfter. Gissa om min matte var nervös innan svaret kom trots min veterinärs preliminär utlåtande... lördag fick matte svar när hon tittade på SKK:s sida... min matte blev jublande glad då jag fick utlåtandet HD grad A. Bus med syrran Vilma blev det inte den dagen som jag röntgades kan jag säga... jag sov större delen av dagen men framåt kvällen hade jag blivit mitt vanliga jag igenSkrattande.

Jag och syrran Vilma busar med mina trasor... det gillar jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter medvetslös så kan jag säga att det varit fullt ös... syrran Rosi flyttar in hos mig på onsdagen och har nu bott hos mig i snart en och en halv vecka då hennes matte och husse är bortresta. Min matte erbjöd sig att starta syrran min på bruksgrenarna då hennes husse och matte inte kunde och så blev det. Jag undrar nog om matte inte ångrade sig ett tag... min syrra totalvägrade nämnligen att apportera på torsdag kvällen och provet skulle vara på lördagen. Husse tyckte att matte skulle låta bli att starta men icke... matte min är enveten som skam och gav sig den på att fixa apporteringen och nu blev det intensivträning.

Jag var ganska sur för jag fick inte vara med... bara matte och Rosi och de träna mycket apport och tillslut blev det som matte ville men jag vet att matte önskat sig en eller två dagar till innan provet för de fixa inte full pott som jag.

Ännu surare blev jag på den lördagen när matte och Rosi åker iväg utan mig... fattar inte hur de kunde!!! När de kommer tillbaka är matte dock ganska glad iallafall för det blev inga nollor som hon hade befarat utan syrran min fick 7 på vattnet och 7 på spåret och det var matte jättenöjd med efter all apportvägran när det kom krav in. Jag är jätteglad för nu kan syrran min följa med på fältprov till hösten... både hon och jag behöver ju lära oss hur man gör innan med den biten. Tror dock att jag snart kommer få pröva det för snart ska vi åka iväg bara jag och matte... syrran Vanni och min brorsa Esso ska också komma... vi ska på fältträning söder över har matte berättat... spännande ska det bli för förra året fick ju jag bara titta på men inte i år... nu ska här jobbas.

Alla i familjen har vi varit på promenaderna den senaste tiden för lillmatte har varit bortrest och då fick även syrran Vanni samt Pepsi hänga med på våra rundor i skogen... husse fotografera oss alla.

DSC_0181.JPG

Kommentarer: 1 Permalänk

 
stäng