Den här bloggen kommer handla om mig Alleborgens Wickevire som till vardags kallas för Wicke. Jag föddes en fredHär kommer jag Wicke i full fart...ag i maj - 21 maj 2010 och har sju syskon. Vad som händer i mitt liv tillsammans med morsan, syrror, husse, matte och lillmattar kommer jag här att berätta om. Det har berättats för mig att jag ska tränas till att bli en stående fågelhund med allround egenskaper, vad det nu betyderObestämdoch det kommer nog finnas ett o annat att förtälja om detta kan jag tänka mig.

Arkiv

» januari 2014 (1)
» november 2013 (1)
» maj 2013 (2)
» april 2013 (1)
» augusti 2012 (1)
» juni 2012 (1)
» maj 2012 (1)
» april 2012 (1)
» mars 2012 (2)
» februari 2012 (1)
» januari 2012 (1)
» december 2011 (3)
» augusti 2011 (1)
» juli 2011 (2)
» juni 2011 (2)
» maj 2011 (5)
» april 2011 (2)
» mars 2011 (2)
» februari 2011 (2)
» januari 2011 (1)
» december 2010 (1)
» november 2010 (3)
» oktober 2010 (1)
» augusti 2010 (8)

visar: arkiv för mars 2012

torsdag 29 mars

Äventyr...

ska jag på... hela helgen... bara jag och matte. Matte packar bara mina saker och hennes... morsan och syrran är avundsjuka men jag är glad - egen helg med matte. Bara tjejer hela helgen... för jag hört matte säga att husse får inte åka med, det är tjejhelg... tjejer det gillar jag. Fast jag vet inte vart vi ska men spännande ska det bli... lovar... rapport kommer om vad vi gjort och var vi varit.

Luktar gott?!

Kommentarer: 0 Permalänk

tisdag 20 mars

Nya hyss...

har jag hittat på... jag fått min matte ARG, jättearg kan jag säga... fast det är ganska kul för de pratar om oss men jag fattar inte riktigt vad de menar när de säger om mig "vet ju vem han brås på" eller när de säger "att matte fått en harhund till". Brås jag på farsan, morsan eller båda... vad menar de??? min morsa är ju lydig... nu iallafall.

Kul hade jag i lördags då vi var på KM i fält... jag fick springa och mina ben gick faktiskt ganska fort... fast matte tycker att de kan gå lite snabbare ändå... aldrig är hon nöjd!!! När jag springer fort så fort att jag även springer om min parkompis när vi hitta hare så är matte ändå inte nöjd... DÅ fick jag inte springa fort... då skulle jag tydligen LYSSNAT på hennes pipa!!! Jag tror att matte blev väldigt överraskad att jag hängde på när haren kom, för innan dess hade matte fotograferat ett helt gäng med harar och då var jag helt COOL... drog inte ens i kopplet... bara titta på dem helt lugnt medans matte fotograferade... men, men man kan väl luras och lättlurad var matteFoten i munnen.

Jag misstänker vad matte kommer att träna nu med mig... STOPP skulle jag tro... får väl se om hon lyckas med det. Lyckats fylla min almanacka har matte iallafall gjort... oj, oj, oj det har varit en del och mer ska det bli. Mitt pass ska jag tydligen användas snart, vad man nu gör med det???... apporterar kanske... ja, ja jag får väl veta snart.

Besök av syrran min har jag haft och det blev träning... inte bara för henne utan även för mig. Busa ville vi göra men när vi hade som roligast då blåser matte i pipan... lyssna gjorde jag och nästan gjorde syrran min detsamma. Träna massa apport gjorde vi också och jag gillar helst att bära dem som matte klätt med skinn... de andra försöker jag låtsas som jag inte ser men matte går inte på det tyvärr så det är bara att bära hem.

Lekfarbror har jag varit också... åt små kompisar... försiktig var jag men väldigt förvånad över hur små mina nya kompisar var. Matte har nämnligen tagit med mig på utställningsträning och där är det inte bara sådana som mig utan många olika raser... jag tycker det är jättespännande och kul. Sist busa jag med både de vuxna och de som var valpar... de tyckte jag var väldigt lydig när matte kunde lämna mig sittandes för att hälsa på de andra hundarnaObestämd jag förstod inte vad de menade för jag trodde att alla var som mig... lydiga nästan jämnt. Oj, nu blev det mycket berättande och mer kommer det att bli efter mattes allt planerande... tänk ifall jag också fick vara med och bestämma!!!

många var de och roliga där de hoppa

Stora killen börjar jag nu att bliÄr det bra så här matte???

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer: 1 Permalänk

 
stäng